Nettsider og profilering

Å profilere en bedrift på internett er en utfordring som inkluderer mange deloppgaver. Vi prosjekterer, designer, filmer, skriver, publiserer, optimaliserer, markedsfører og drifter deres digitale tilstedeværelse.

Målsetting og løsning

Hva ønsker dere at nettsiden og den digitale tilstedeværelsen skal utrette for dere? Se profesjonell ut? Gjøre det enklere for kunder? Få tak i flere henvendelser? Være mer synlig? Book et møte med oss, så kan vi sammen se på alternative løsninger.

Film, innhold og sosiale medier

Vi produserer film for web og innhold til websider og sosiale medier. Dette utføres gjerne som del av en publiseringsplan, hvor det er planlagt hvilke innhold som skal produseres. Det er også planlagt hvor og hvordan innholdet skal vises.

En komplett totalpakke

Vi gjør det enkelt for bedriften å innha en profesjonell tilstedeværelse på internett. Dere ser profesjonell ut hele tiden - og overalt.

Les mer om vår totalpakke

Harddisk Datapartner AS

Sartor Storsenter, Pb 244, 5342 Straume
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Support

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no

lukk

Harddisk Datapartner AS

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no


Fjernstyring via TeamViewer

Tjenesten faktureres med minimum kr.395,- uavhengig av om problemet lar seg løse eller ikke, Utover dette koster tjenesten kr.395,- per påbegynte halvtime.

Dette gjør du:

Last ned TeamViewer og start filen (link nederst). Et sted på skjermen vil du få spørsmål om å lagre filen. Velg å lagre filen på ditt skrivebord. Når filen er lagret, åpner du den for å få opp passordet som vi trenger for å koble oss til din maskin.

Last ned TeamViewer her