Databutikk på Sartor Storsenter

Man - Fre: 10:00 til 21:00
Lørdag: 10:00 til 18:00
Søndag: Stengt

Slik finner du frem til oss:

Senterkart over 2 etasje på Sartor

Det enkleste er å parkere i kystbygarasjen på sørsiden av senteret. Parker på lyseblå avdeling / til Bunnpris. Når du kommer opp av heisen og inn i senteret går du rett frem, forbi Bunnpris på høyre side og Burger King på venstre siden. Fortsett rett frem, opp rullebåndet - så ser du oss. Dersom du kommer fra andre siden (feks med buss), fra OBS eller XXL, så går du rett frem gjennom senteret. Dersom du er i 2 etg (fra XXL), vil du komme til enten Egon eller O'Learys. Kommer du til O'Learys vil du se oss på høyre side. Kommer du inn ved Egon, vil du se oss på venstre side. Dersom du kommer fra første etasje. forsetter du til du kommer til Baker Brun, opp rullebåndet til Bunnpris, snu 180 grader og fortsett rett frem opp rullebåndet til butikken vår.

Første og største databutikken

Butikken på Sartor Storsenter var starten på Harddisk for 10 år siden. Her har vi prøvd ut konsepter og forsøkt å finne det beste tilbudet og oppsettet på en faghandelsbutikk. I August 2018 flyttet vi inn i nye lokaler, og Harddisk Sartor var først ut med å integrere fullstendig mobilverksted og PC-verksted på samme sted. Nå har vi solid kompetanse på mobiltelefoner, mobilreparasjoner, datautstyr og PC-reparasjoner - alt på samme sted.

Faghandel mot privat og bedrift

Databutikkene våre er komplette faghandlere av data- og mobilprodukter, i tillegg til våre tekniske tjenester som PC-verksted, mobilverksted og en dedikert bedriftsavdeling. Enten du skal ha deg en minnepenn, reparere en telefon eller en ny serverløsning - så er du hjertelig velkommen til oss :)

PC- og mobilverksted

I butikken finner du et mobilverksted som kan reparere din knuste skjerm eller bytte batteri på mobilen mens du handler. Har du PC-problemer kan du levere inn i butikken, så ser en av våre teknikere på den i løpet av noen få dager på PC-verkstedet.

PC-bygging

På Harddisk Sartor finner du eksperter på PC-bygging - enten det gjelder en maskin som skal brukes til gaming, kontor eller produksjon som videoredigering, bildebehandling, tallknusing eller annet. Vi bygger maskiner for store institusjoner såvel som privatpersoner, i alle prisklasser - og har unik kunnskap på dette området.
Spør oss om et forslag og pris.

Profilbilde av Fredrik Grende

Fredrik Grende

Butikksjef Sartor

+ mer info

Fredrik Grende

Butikksjef Sartor

Fredrik Grende

Tlf: 934 54 150
fredrik@harddisk.no


Inhouse gamer. Kanskje den mest behagelige personen i bedriften. Elsket av kundene. Ekstremt kunnskapsrik innen produkter og gaming. Smiler hele dagen. Fagbrev i salgsfaget.

Profilbilde av Innokentij Morgunov

Innokentij Morgunov

Mobilreparatør og selger

+ mer info

Innokentij Morgunov

Mobilreparatør og selger

Innokentij Morgunov

Tlf: 934 54 150
innokentij@harddisk.no


Ekstremt effektiv mobilreparatør, og en turbo på å lære seg nye telefoner med en gang de lanseres. Vil alltid ha det beste og nyeste innen PC-maskinvare. Takker aldri nei til en teknologirelatert diskusjon. En morsom kar som alltid har en spøk eller to for å blidgjøre kollegaer. Om ikke det fungerer har han alltid en bjørneklem å dele.

Profilbilde av Henrik Berland

Henrik Berland

Butikkmedarbeider

+ mer info

Henrik Berland

Butikkmedarbeider

Henrik Berland

Tlf: 93454150
henrik@harddisk.no


Er godt bevandret i LAN-miljøet i Bergen (dataspillsamling). En spesialist på nettverk og hjelper ofte til med å rigge opp større nettverk til LAN. Teknisk meget dyktig og har anerkjente nettverkssertifiseringer (CCNA) på merittlisten. Alltid blid og hjelpsom.

Harddisk Datapartner AS

Sartor Storsenter, Pb 244, 5342 Straume
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Support

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no

lukk

Harddisk Datapartner AS

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no


Fjernstyring via TeamViewer

Tjenesten faktureres med minimum kr.395,- uavhengig av om problemet lar seg løse eller ikke, Utover dette koster tjenesten kr.395,- per påbegynte halvtime.

Dette gjør du:

Last ned TeamViewer og start filen (link nederst). Et sted på skjermen vil du få spørsmål om å lagre filen. Velg å lagre filen på ditt skrivebord. Når filen er lagret, åpner du den for å få opp passordet som vi trenger for å koble oss til din maskin.

Last ned TeamViewer her

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen på våre nettsider. Les vår personvernerklæring for mer informasjon.

Jeg godtar