Databutikk på Sartor Storsenter

Åpningstider:
Man - Fre: 10:00 til 21:00
Lørdag: 10:00 til 18:00
Søndag: Stengt

Slik finner du frem til oss:

Senterkart over 2 etasje på Sartor

Det enkleste er å parkere i kystbygarasjen på sørsiden av senteret. Parker på lyseblå avdeling / til Bunnpris. Når du kommer opp av heisen og inn i senteret går du rett frem, forbi Bunnpris på høyre side og Burger King på venstre siden. Fortsett rett frem, opp rullebåndet - så ser du oss. Dersom du kommer fra andre siden (feks med buss), fra OBS eller XXL, så går du rett frem gjennom senteret. Dersom du er i 2 etg (fra XXL), vil du komme til enten Egon eller O'Learys. Kommer du til O'Learys vil du se oss på høyre side. Kommer du inn ved Egon, vil du se oss på venstre side. Dersom du kommer fra første etasje. forsetter du til du kommer til Baker Brun, opp rullebåndet til Bunnpris, snu 180 grader og fortsett rett frem opp rullebåndet til butikken vår.

Første og største databutikken

Butikken på Sartor Storsenter var starten på Harddisk for 10 år siden. Her har vi prøvd ut konsepter og forsøkt å finne det beste tilbudet og oppsettet på en faghandelsbutikk. I August 2018 flyttet vi inn i nye lokaler, og Harddisk Sartor var først ut med å integrere fullstendig mobilverksted og PC-verksted på samme sted. Nå har vi solid kompetanse på mobiltelefoner, mobilreparasjoner, datautstyr og PC-reparasjoner - alt på samme sted.

Her kan du handle i vår nettbutikk og hente i butikk.

Faghandel mot privat og bedrift

Databutikkene våre er komplette faghandlere av data- og mobilprodukter, i tillegg til våre tekniske tjenester som PC-verksted, mobilverksted og en dedikert bedriftsavdeling. Enten du skal ha deg en minnepenn, reparere en telefon eller en ny serverløsning - så er du hjertelig velkommen til oss :)

PC- og mobilverksted

I butikken finner du et mobilverksted som kan reparere din knuste skjerm eller bytte batteri på mobilen mens du handler. Har du PC-problemer kan du levere inn i butikken, så ser en av våre teknikere på den i løpet av noen få dager på PC-verkstedet.

PC-bygging

På Harddisk Sartor finner du eksperter på PC-bygging - enten det gjelder en maskin som skal brukes til gaming, kontor eller produksjon som videoredigering, bildebehandling, tallknusing eller annet. Vi bygger maskiner for store institusjoner såvel som privatpersoner, i alle prisklasser - og har unik kunnskap på dette området. Spør oss om et forslag og pris.

Profilbilde av Julian Lien Hag

Julian Lien Hag

IT-tekniker Sartor

+ mer info

Julian Lien Hag

IT-tekniker Sartor

Julian Lien Hag

Tlf: 934 54 150
julian@harddisk.no


Ordentlig tøffe datagutter er det kanskje ikke mange av, men her har vi en av de. En entusiast innenfor bygging og modding av stasjonære datamaskiner med vannkjøling som spesialfelt. Utdannet vekter og har konkurrert som Strongman. Tar lett 135kg i benkpress.

Profilbilde av Kenny Johansen

Kenny Johansen

Mobilansvarlig / mobiltekniker

+ mer info

Kenny Johansen

Mobilansvarlig / mobiltekniker

Kenny Johansen

Tlf: 911 91 962
kenny@harddisk.no


En lærer sa en gang til Kenny: " _du må enten begynne å kurse andre i selvtillit, eller melde deg på et kurs i selvinnsikt_ ". Han har med andre ord tro på seg selv, noe han har kommet langt med. Kenny er en selvlært mobiltekniker som har drevet sin egen virksomhet. Instruktør med svart belte i kickboksing og har vunnet gull og sølv i Norgescup Kickboksing.

Profilbilde av Fredrik Grende

Fredrik Grende

Butikksjef Sartor

+ mer info

Fredrik Grende

Butikksjef Sartor

Fredrik Grende

Tlf: 934 54 150
fredrik@harddisk.no


"Han med smilet", blir han ofte referert som. Kanskje den mest behagelige personen i bedriften. Elsket av kundene. Ekstremt kunnskapsrik innen produkter og gaming. Smiler hele dagen. Fagbrev i salgsfaget.

Harddisk Datapartner AS

Sartor Storsenter, Pb 244, 5342 Straume
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Support

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no

lukk

Harddisk Datapartner AS

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no


Fjernstyring via TeamViewer

Tjenesten faktureres med minimum kr.395,- uavhengig av om problemet lar seg løse eller ikke, Utover dette koster tjenesten kr.395,- per påbegynte halvtime.

Dette gjør du

Last ned TeamViewer og start filen (link nederst). Et sted på skjermen vil du få spørsmål om å lagre filen. Velg å lagre filen på ditt skrivebord. Når filen er lagret, åpner du den for å få opp passordet som vi trenger for å koble oss til din maskin.

Last ned TeamViewer her