Databutikk i Oslo Sentrum

Man - Fre: 10:00 til 20:00
Lørdag: 10:00 til 18:00
Søndag: Stengt

Slik finner du frem til oss:

Butikkfasaden Harddisk Oslo

Dersom du kommer fra Oslo S, kan du gå mot Karl Johan, så finner du oss på venstre side - inn ved Subway.

En utvidelse til østlandet

Christoper, Ole, Lasse og Erlend startet opp Harddisk Oslo i Februar 2019. Firkløveren har solide datakunnskaper som de har tatt med seg fra Forsvaret, så vel som egenlæring fra de var unge tjuagutter. Harddisk Oslo har spesialkompetanse på server- og nettverksløsninger mot bedriftsmarkedet, såvel som PC- og mobilreparasjoner. I butikken finner du det aller meste du trenger, fra bærbare pcer til bygging av stasjonære maskiner, utbedring av trådløst nettverk og alt du kan tenke deg av tilbehør.

Faghandel mot privat og bedrift

Databutikkene våre er komplette faghandlere av data- og mobilprodukter, i tillegg til våre tekniske tjenester som PC-verksted, mobilverksted og en dedikert bedriftsavdeling. Enten du skal ha deg en minnepenn, reparere en telefon eller en ny serverløsning - så er du hjertelig velkommen til oss :)

lukk

Harddisk Datapartner AS

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no


Fjernstyring via TeamViewer

Tjenesten faktureres med minimum kr.395,- uavhengig av om problemet lar seg løse eller ikke, Utover dette koster tjenesten kr.395,- per påbegynte halvtime.

Dette gjør du:

Last ned TeamViewer og start filen (link nederst). Et sted på skjermen vil du få spørsmål om å lagre filen. Velg å lagre filen på ditt skrivebord. Når filen er lagret, åpner du den for å få opp passordet som vi trenger for å koble oss til din maskin.

Last ned TeamViewer her

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen på våre nettsider. Les vår personvernerklæring for mer informasjon.

Jeg godtar