Databutikk på Laksevåg Senter

Man - Fre: 10:00 til 18:00
Lørdag: 10:00 til 16:00
Søndag: Stengt

Slik finner du frem til oss:

Butikkfasaden Harddisk på Laksevåg Senter

Dersom du kommer med bil er det enkleste å kjøre inn på parkeringen rett fra Kringsjåveien, på oppsiden av senteret. Når du kommer inn er det ned et rullebånd, snu 180 grader og fortsett innover gangen. Du ser da vår butikk på høyre side, Dersom du kommer fra en etasje under dette, gå opp til du er ved Kiwi og fortsett innover gangen - du ser oss på høyre side.

Fra ren databutikk til en faghandel

Det har “alltid” vært en databutikk på Laksevåg Senter - Komplett Data, Datakjeden, Amentio - men siden vi etablerte oss der i 2012 har butikken blitt utvidet med PC-verksted og mobilverksted. I våre lokaler i 3 etasje finner du det aller meste du måtte trenge til din PC eller mobil, så vel som til din bedrift.

Faghandel mot privat og bedrift

Databutikkene våre er komplette faghandlere av data- og mobilprodukter, i tillegg til våre tekniske tjenester som PC-verksted, mobilverksted og en dedikert bedriftsavdeling. Enten du skal ha deg en minnepenn, reparere en telefon eller en ny serverløsning - så er du hjertelig velkommen til oss :)

PC- og mobilverksted

I butikken finner du et mobilverksted som kan reparere din knuste skjerm eller bytte batteri på mobilen mens du handler. Har du PC-problemer kan du levere inn i butikken, så ser en av våre teknikere på den i løpet av noen få dager på PC-verkstedet.

PC-bygging

På Harddisk Laksevåg finner du eksperter på PC-bygging - enten det gjelder en maskin som skal brukes til gaming, kontor eller produksjon som videoredigering, bildebehandling, tallknusing eller annet. Vi bygger maskiner for store institusjoner såvel som privatpersoner, i alle prisklasser - og har unik kunnskap på dette området.
Spør oss om et forslag og pris.

Profilbilde av Hans Petter Gangstøe

Hans Petter Gangstøe

Dataelektroniker

+ mer info

Hans Petter Gangstøe

Dataelektroniker

Hans Petter Gangstøe

Tlf: 535 00 532
hanspetter@harddisk.no


Ordensmannen. En skrumaskin. Fagområde: lodding, hardware, telefon, laptop. Svært nøye og presis i sitt arbeid. Fagbrev dataelektroniker. Sykkelentusiast og modellbil/fly-bygger på fritiden.

Profilbilde av Julian Lien Hag

Julian Lien Hag

Butikksjef Laksevåg

+ mer info

Julian Lien Hag

Butikksjef Laksevåg

Julian Lien Hag

Tlf: 91347822
julian@harddisk.no


Ordentlig tøffe datagutter er det kanskje ikke mange av, men her har vi en av de. En entusiast innenfor bygging og modding av stasjonære datamaskiner med vannkjøling som spesialfelt. Utdannet vekter og har konkurrert som Strongman. Tar lett 135kg i benkpress.

Harddisk Datapartner AS

Sartor Storsenter, Pb 244, 5342 Straume
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Support

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no

lukk

Harddisk Datapartner AS

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no


Fjernstyring via TeamViewer

Tjenesten faktureres med minimum kr.395,- uavhengig av om problemet lar seg løse eller ikke, Utover dette koster tjenesten kr.395,- per påbegynte halvtime.

Dette gjør du:

Last ned TeamViewer og start filen (link nederst). Et sted på skjermen vil du få spørsmål om å lagre filen. Velg å lagre filen på ditt skrivebord. Når filen er lagret, åpner du den for å få opp passordet som vi trenger for å koble oss til din maskin.

Last ned TeamViewer her

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen på våre nettsider. Les vår personvernerklæring for mer informasjon.

Jeg godtar