Databutikk på Lagunen Storsenter

Åpningstider:
Man - Fre: 10:00 til 21:00
Lørdag: 10:00 til 18:00
Søndag: Stengt

Slik finner du frem til oss:

Senterkart Lagunen 3 etg

Dersom du kommer med bil er det nærmest dersom du parkerer i P3 på nordsiden av senteret (mot Bergen). Kjør inn i parkering, opp i P3, sving 180 grader og parker på venstre siden. Ta en av trappene eller heisene opp til du kommer opp utenfor butikken vår, eller ut i gågaten. Dersom du kommer med buss eller bybanen er raskeste vei å følge gågaten mot sør. Du ser oss inn egen inngang på høyre side.

Den nyeste Harddiskbutikken

Harddisk på Lagunen åpnet 14. November 2018 og er på en måte flaggskipet vårt. Her har vi et fornyet design på innredningen, så vel som en videreføring av faghandelskonseptet vårt der vi har PC-verksted og mobilverksted integrert i butikken. Du finner derfor teknikere og selgere på samme sted, masse kompetanse og ikke minst et svært godt team!

Her kan du handle i vår nettbutikk og hente i butikk.

Faghandel mot privat og bedrift

Databutikkene våre er komplette faghandlere av data- og mobilprodukter, i tillegg til våre tekniske tjenester som PC-verksted, mobilverksted og en dedikert bedriftsavdeling. Enten du skal ha deg en minnepenn, reparere en telefon eller en ny serverløsning - så er du hjertelig velkommen til oss :)

PC- og mobilverksted

I butikken finner du et mobilverksted som kan reparere din knuste skjerm eller bytte batteri på mobilen mens du handler. Har du PC-problemer kan du levere inn i butikken, så ser en av våre teknikere på den i løpet av noen få dager på PC-verkstedet.

PC-bygging

På Harddisk Lagunen finner du eksperter på PC-bygging - enten det gjelder en maskin som skal brukes til gaming, kontor eller produksjon som videoredigering, bildebehandling, tallknusing eller annet. Vi bygger maskiner for store institusjoner såvel som privatpersoner, i alle prisklasser - og har unik kunnskap på dette området.
Spør oss om et forslag og pris.

Profilbilde av Tomasz Zalewski

Tomasz Zalewski

Butikksjef Lagunen

+ mer info

Tomasz Zalewski

Butikksjef Lagunen

Tomasz Zalewski

Tlf: 902 17 530
tomas@harddisk.no


Kun det perfekte er godt nok. Nøye og dyktig butikksjef. Har alltid kunden i fokus. Ekstra god på innkjøp, kvalitetskontroll, butikkdrift og kundebehandling. Ekspert på kryptovaluta og mining. Du finner han stort sett på Espresso House når han ikke er på jobb.

Profilbilde av Kai Verpeide

Kai Verpeide

IT-tekniker og selger

+ mer info

Kai Verpeide

IT-tekniker og selger

Kai Verpeide

Tlf: 902 17 530
kai@harddisk.no


En levende kunnskapsdatabase. Uvanlig stor interesse og detaljkunnskap innenfor datarekonstruksjon (og egentlig det meste). En selger som kundene spør etter og en go-to-guy blant teknikerne. Ansvarlig for spesialløsninger og større produksjonsmaskiner. En solid pokerspiller, blir stort sett topp 3.

Harddisk Datapartner AS

Sartor Storsenter, Pb 244, 5342 Straume
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Support

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no

lukk

Harddisk Datapartner AS

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no


Fjernstyring via TeamViewer

Tjenesten faktureres med minimum kr.395,- uavhengig av om problemet lar seg løse eller ikke, Utover dette koster tjenesten kr.395,- per påbegynte halvtime.

Dette gjør du:

Last ned TeamViewer og start filen (link nederst). Et sted på skjermen vil du få spørsmål om å lagre filen. Velg å lagre filen på ditt skrivebord. Når filen er lagret, åpner du den for å få opp passordet som vi trenger for å koble oss til din maskin.

Last ned TeamViewer her