Databutikk i Bergen Sentrum

Man - Fre: 09:00 til 16:00
Lørdag: 10:00 til 16:00
Søndag: Stengt.

Slik finner du frem til oss:

Bergen ved Holbergskaien

Enkleste vei med bil til Harddisk i Bergen er å kjøre ned i C. Sundts Gate på Holbergskaien og parkere rett utenfor butikken. Dersom du kommer med buss kan du gå bort i gågaten og ta til høyre ned på enden av gaten. Du finner oss da på høyre side.

Mobilverkstedet som oppgraderte

Tidligere var det et mobilreparasjonsverksted i lokalene der butikken vår er nå. I 2016 gikk vi sammen med en av eierne der, Kenny Johansen, og oppgraderte til en Harddiskbutikk med tilhørende produkter og tjenester. Dette var starten på mobilreparasjon som tjeneste som nå finnes i alle våre butikker.

Faghandel mot privat og bedrift

Databutikkene våre er komplette faghandlere av data- og mobilprodukter, i tillegg til våre tekniske tjenester som PC-verksted, mobilverksted og en dedikert bedriftsavdeling. Enten du skal ha deg en minnepenn, reparere en telefon eller en ny serverløsning - så er du hjertelig velkommen til oss :)

PC- og mobilverksted

I butikken finner du et mobilverksted som kan reparere din knuste skjerm eller bytte batteri på mobilen mens du handler. Har du PC-problemer kan du levere inn i butikken, så ser en av våre teknikere på den i løpet av noen få dager på PC-verkstedet.

PC-bygging

Hos Harddisk har vi eksperter på PC-bygging - enten det gjelder en maskin som skal brukes til gaming, kontor eller produksjon som videoredigering, bildebehandling, tallknusing eller annet. Vi bygger maskiner for store institusjoner såvel som privatpersoner, i alle prisklasser - og har unik kunnskap på dette området.
Spør oss om et forslag og pris.

Profilbilde av Kenny Johansen

Kenny Johansen

Mobiltekniker

+ mer info

Kenny Johansen

Mobiltekniker

Kenny Johansen

Tlf: 91191962
kenny@harddisk.no


En lærer sa en gang til Kenny: " _du må enten begynne å kurse andre i selvtillit, eller melde deg på et kurs i selvinnsikt_ ". Han har med andre ord tro på seg selv, noe han har kommet langt med. Kenny er en selvlært mobiltekniker som har drevet sin egen virksomhet. Vant gull og sølv i Norgescup Kickboksing 2018.

Harddisk Datapartner AS

Sartor Storsenter, Pb 244, 5342 Straume
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Support

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no

lukk

Harddisk Datapartner AS

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no


Fjernstyring via TeamViewer

Tjenesten faktureres med minimum kr.395,- uavhengig av om problemet lar seg løse eller ikke, Utover dette koster tjenesten kr.395,- per påbegynte halvtime.

Dette gjør du:

Last ned TeamViewer og start filen (link nederst). Et sted på skjermen vil du få spørsmål om å lagre filen. Velg å lagre filen på ditt skrivebord. Når filen er lagret, åpner du den for å få opp passordet som vi trenger for å koble oss til din maskin.

Last ned TeamViewer her

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen på våre nettsider. Les vår personvernerklæring for mer informasjon.

Jeg godtar