4 databutikker i Bergen

Våre databutikker selger det aller meste innen data og mobil - til gode priser og med en solid dose kunnskap og kundeservice med på kjøpet. Vi har mobilverksted og PC-verksted i alle butikkene.

Sartor Storsenter


På Sartor Storsenter finner du vår databutikk i 2. etasje rett ved Egon. Nærmeste inngang er ved Bunnpris eller via Gågaten som går gjennom senteret. Her kan du også levere inn datamaskiner og mobiltelefoner til reparasjon.

Bergen Sentrum


I Bergen Sentrum finner du vår databutikk og verksted lett tilgjengelig på nedsiden av gågaten (C Sundts Gate 30). Her kan du også levere inn datamaskiner og mobiltelefoner til reparasjon.

Lagunen Storsenter


Onsdag 14.November 2018 åpnet vår nye databutikk på Lagunen Storsenter. Vi er lokalisert i 3 etg i Nybygget med inngang direkte fra Gågaten, eller ned fra XXL. Her kan du også levere inn datamaskiner og mobiltelefoner til reparasjon.

Laksevåg Senter


På Laksevåg senter finner du databutikken i 3 etasje. Nærmeste inngang er via parkeringsdekket i 4 etg (fra Kringsjåveien). Her kan du også levere inn datamaskiner og mobiltelefoner til reparasjon.

Harddisk Datapartner AS

Sartor Storsenter, Pb 244, 5342 Straume
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Support

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no

lukk

Harddisk Datapartner AS

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no


Fjernstyring via TeamViewer

Tjenesten faktureres med minimum kr.395,- uavhengig av om problemet lar seg løse eller ikke, Utover dette koster tjenesten kr.395,- per påbegynte halvtime.

Dette gjør du:

Last ned TeamViewer og start filen (link nederst). Et sted på skjermen vil du få spørsmål om å lagre filen. Velg å lagre filen på ditt skrivebord. Når filen er lagret, åpner du den for å få opp passordet som vi trenger for å koble oss til din maskin.

Last ned TeamViewer her

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen på våre nettsider. Les vår personvernerklæring for mer informasjon.

Jeg godtar