Det er som regel ikke nok å bare kjøpe de dyreste modellene og forvente at det skal fungere i lang tid.

All elektronikk, uansett hvor kostbar, vil dessverre før eller siden svikte, enten om det er en ekstern harddisk, en mobiltelefon eller en laptop. Du kan miste den i bakken, søle vann på den, snuble i en ledning, eller være for hardhendt når du bruker den.

Vi har alle gjort oss veldig avhengige av teknologi i hverdagen. Vi har mobil, tv, data, smartfunksjon i kjøleskapet, og tar det som en selvfølge at produktene skal være driftssikker og vare så lenge som mulig.

Hva kan en selv gjøre for å sørge for at utstyret vil vare så lenge som mulig?

Behandle ting pent- åpenbart. Ta forholdsregler; invester i et mobildeksel og herdet glass. Frakt laptopen i en veske som tåler støt. Vær forsiktig med mat og drikke rundt elektronikk.

Elektronikksvikt er vanskeligere å gardere seg mot, men det er likevel noe du kan gjøre for å minimere skadeomfanget; ha god nok kjøling i din stasjonære maskin, pass på at du har elektronikken fri for støv og smuss som har lagt seg i maskinen over tid. Sørg også for at du har flere kopier av viktige filer og bilder, tilfelle harddisken skulle ryke.

Dersom du er obs på hvilke uhell som kan oppstå, kan du spare deg for tusenvis av kroner i reparasjonsskader:

Tenk på dette:

  • Investerer du noen hundrelapper i et mobildeksel eller skjermbeskytter, kan du potensielt spare deg for om lag 2000 kroner i reparasjon av knust skjerm.
  • Lagrer du viktig informasjon på flere enheter enn laptopen din, kan du potensiellt spare opp i 10 000 kroner for å redde innhodet på en skadet harddisk.

Skulle uhellet først være ute, så finnes det heldigvis løsninger for reparasjon. Hos oss reparerer vi både stasjonære PC er, laptoper, mobiltelefoner, harddisker og mye mer. Usikker på om du har det du trenger for å unngå en unødvendig skade på ditt produkt?

Ta kontakt med oss, så kan vi gladelig hjelpe deg med tips og råd.


Harddisk Datapartner AS

Sartor Storsenter, Pb 244, 5342 Straume
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Support

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no

lukk

Harddisk Datapartner AS

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no


Fjernstyring via TeamViewer

Tjenesten faktureres med minimum kr.395,- uavhengig av om problemet lar seg løse eller ikke, Utover dette koster tjenesten kr.395,- per påbegynte halvtime.

Dette gjør du:

Last ned TeamViewer og start filen (link nederst). Et sted på skjermen vil du få spørsmål om å lagre filen. Velg å lagre filen på ditt skrivebord. Når filen er lagret, åpner du den for å få opp passordet som vi trenger for å koble oss til din maskin.

Last ned TeamViewer her