14 November 2018 åpnet vi en ny databutikk med mobilverksted og PC-verksted på Lagunen Storsenter. Butikken er lokalisert direkte fra den nye gågaten mellom nybygget og den opprinnelige delen av Lagunen.

Harddisk satser i Fana

- Det er en stor satsing for oss å åpne butikk på Lagunen. Dette ble flaggskipbutikken vår med fornyet innredning, PC-verksted og mobilverksted på samme sted. Jeg er veldig fornøyd med hvordan butikken er blitt, sier Tomasz - butikksjef på Lagunen.

Vareutvalget og bredden i sortimentet er stort og vi ønsker å være første stedet lokalbefolkningen går til enten de skal ha seg ny bærbar PC, skreddersydd stasjonær PC, mobiltelefon, nettverksutstyr, kabler eller hva som helst annet innenfor IT, data og mobil.

Tjenester og produkter også til bedrifter

- 35% av omsetningen vår kommer fra bedriftskunder, forteller Tomasz. Det er derfor veldig viktig for oss å ha produkter og tjenester tilpasset både privat- og proffmarkedet. Trenger du en PC til skolearbeid? Vi har det. Trenger du en arbeidsstasjon til kontoret? Vi har det. Trenger du en tekniker ut for å se på bedriftsnettverket? Vi har det også! Harddisk er et komplett sett med tjenester og produkter, og det er derfor vi sier at vi er en totalleverandør.. på ordentlig!

Hva er de mest vanlig spørsmålene fra kundene på Lagunen?

- “Harddisk.. er dere helt ny i Bergen eller?” Det er veldig få her i Lagunenområdet som vet om Harddisk, til tross for at vi holdt på i snart 11 år. Det er derfor veldig kjekt å se at responsen er så positiv og at de lokale har savnet en skikkelig databutikk på Lagunen.

Utover det så er det veldig mye spørsmål om mobilreparasjoner og PC-verkstedet er veldig travelt allerede. Jeg har stor tro på at dette blir en suksess hvis det fortsetter slik, sier Tomasz med et smil.

  • Databutikk
  • PC-verksted
  • Mobilverksted
  • Bedriftsavdeling
  • pluss mye mer!

Her kan du lese mer om åpningstider, kontaktinfo, veibeskrivelse og våre ansatte.


Harddisk Datapartner AS

Sartor Storsenter, Pb 244, 5342 Straume
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Support

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no

lukk

Harddisk Datapartner AS

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no


Fjernstyring via TeamViewer

Tjenesten faktureres med minimum kr.395,- uavhengig av om problemet lar seg løse eller ikke, Utover dette koster tjenesten kr.395,- per påbegynte halvtime.

Dette gjør du

Last ned TeamViewer og start filen (link nederst). Et sted på skjermen vil du få spørsmål om å lagre filen. Velg å lagre filen på ditt skrivebord. Når filen er lagret, åpner du den for å få opp passordet som vi trenger for å koble oss til din maskin.

Last ned TeamViewer her