Som regel er det skjermen som knuser og trenger å repareres. Slitasje over tid kan også ødelegge ladeporten, og batteriet vil miste kapasiteten sin. Det finnes heldigvis mange steder hvor du kan levere inn telefonen din og få den reparert.

Det er mange mobilverksted i Bergen. Hvem bør du velge?

Harddisk er ikke den eneste aktøren som tilbyr reparasjoner av telefoner i dag. Heldigvis er de fleste mobilverkstedene profesjonelle. Det som likevel er verdt å vite er at det er store kvalitetsforskjeller på reservedeler som brukes hos ulike aktører, spesielt om man jakter etter billig reparasjon. Dårlig kvalitet på deler (eller arbeid) ved mobilreparasjon kan resultere i: lyssvak skjerm, problemer med touch, dårlig fokus på kamera eller treg lading av batteri - for å nevne noe.

Fredrik skifter glass på en Iphone
På dette bildet ser du Fredrik ferdigstille reperasjonen av en Iphone. Så god som ny!

Derfor bør du reparere mobilen din hos Harddisk

  • Kunnskap Med over 5.000 mobilreparasjoner i året har vi inngående kunnskap i hvordan mobiltelefonene skal behandles for å fungere best mulig. Vi reparerer også de aller fleste merker, noe som gjør at vi har en stor kunnskapsbase.
  • Rask reparasjonstid Vi har lange åpningstider og de fleste mobilreparasjoner utfører vi på en halvtime-time. Du kan levere mobilen inn som drop-in og den vil bli reparert med en gang en tekniker er ledig. Alternativt kan du booke time hos oss for å sikre en plass når du har tid.
  • Reservedeler av høyeste kvalitet Du skal være trygg når du reparerer din mobil hos oss. Reservedelene vi bruker er enten originale deler, eller deler av tilsvarende kvalitet som originaldeler.
  • Reklamasjon God service viser seg best etter at noe har gått galt og vi får ukentlige anbefalinger av våre kunder. Skulle det mot formodning oppstå noen problemer med telefonen etter reparasjon, så er det bare å ta kontakt med oss, så ordner vi opp så fort som mulig. Alle reparasjonene inkluderer 12 måneders garanti på arbeidet og delene som blir brukt.
Tips: Dersom du oppbevarer mobilen i et deksel reduserer du sjansen for at den knuser eller blir ripet opp. Har du i tillegg skjermbeskytter i herdet glass, kan man også skåne skjermen og spare mye penger på en reparasjon.

Hva koster det å reparere din mobiltelefon?

Det varierer veldig fra modell til modell, og hvilken type reparasjon du trenger. Du kan se prislisten på de mest vanlige modellene her: http://mobilverksted.harddisk.no


Harddisk Datapartner AS

Sartor Storsenter, Pb 244, 5342 Straume
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Support

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no

lukk

Harddisk Datapartner AS

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no


Fjernstyring via TeamViewer

Tjenesten faktureres med minimum kr.395,- uavhengig av om problemet lar seg løse eller ikke, Utover dette koster tjenesten kr.395,- per påbegynte halvtime.

Dette gjør du:

Last ned TeamViewer og start filen (link nederst). Et sted på skjermen vil du få spørsmål om å lagre filen. Velg å lagre filen på ditt skrivebord. Når filen er lagret, åpner du den for å få opp passordet som vi trenger for å koble oss til din maskin.

Last ned TeamViewer her