Hvorfor velge et lokalt IT-selskap kontra de store, etablerte konsernene?

Et lokalt IT-selskap må ha mer allsidige og kompetente ansatte, kan snu seg raskere og skal levere mer tilpassede løsninger. I alle fall gjør vi det hos Harddisk, og vi mener du er best tjent med å være kunde hos noen som går all inn med samvittighet, kunnskap og stolthet.

Harddisk er ikke tilhenger av bonusjag eller provisjonsjegere, vi selger kunnskap og vil at kundene skal være trygge på at de ikke blir solgt produkter de ikke er godt tjent med.
– Vår filosofi er at vi skal tilby produkter og løsninger som vi selv ville valgt, og som vi vet er av god kvalitet, sier Erlend Valskog, salgssjef for bedriftsløsninger i Harddisk.

– Vi kan levere nøyaktig de samme tjenestene og produktene som de andre større aktørene, og er konkurransedyktige på pris. Vi opplever at SMB-markedet setter mest pris på rask responstid og viljen til å yte litt ekstra, jobbe litt lenger, undersøke litt dypere og at vi selger med samvittighet.

Skreddersydde løsninger

Når du som representant for bedriften din kontakter Harddisk med ønske om å kjøpe noe, vil den du møter gjøre seg kjent med bedriften for å danne seg et bilde over hvilke behov dere har, hva dere jobber med, men også hvordan dere jobber. Dette er viktig for å finne ut hvilke løsninger som passer dere best.

Et standardprodukt passer til mange, men for noen kan det kan rett og slett ende opp som et bomkjøp hvis det ikke er tilpasset bedriftens arbeidsoppgaver. – Vi har kunder som byttet inn maskinene kjøpt fra en annen leverandør, ettersom produktene de kjøpte ble for ineffektive, sier Erlend. – Det er veldig viktig for oss å levere riktig første gangen, det er mest effektivt for alle parter.

–Vi gir ofte tips og råd til hvordan en bedrift med enkle grep kan jobbe mer effektivt i hverdagen.

Kundefokus

Harddisk tar seg god tid med kundene, og vi stikker ikke avgårde før vi vet at kunden er 100% fornøyd. – Fordeler vi har som gjør oss i stand til å overta kunder fra de store aktørene, er blant annet at vi tar oss god tid, har den rette kompetansen og er alltid tilgjengelig.
De få kontaktpersonene som kundene har å forholde seg til har god kjennskap til bedriften, som gjør at vi opprettholder et godt tillitbasert kundeforhold, sier Erlend.

Generelt er de ansatte i Harddisk over norm interessert i data (forsiktig sagt), kunnskapen er gjennomgående veldig høy og allsidig, og den utvikles hele tiden. Det er ikke bare en jobb, men en egen måte å tenke på. På grensen til paranoid innenfor IT-sikkerhet.

– Harddisk er en liten bedrift hvor hver enkelt ansatt har eierskap til det vi driver med, kunnskap og frie tøyler til å ta beslutninger selv. Når man har det, trenger vi ikke å være så mange for å levere på øverste nivå, sier Erlend.

IT-sikkerhet, IT-drift og vedlikehold, møteromsløsninger og produktleveranser er blant bedriftstjenestene Harddisk leverer.

Du kan lese mer om bedriftstjenestene her.


Harddisk Datapartner AS

Sartor Storsenter, Pb 244, 5342 Straume
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Support

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no

lukk

Harddisk Datapartner AS

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no


Fjernstyring via TeamViewer

Tjenesten faktureres med minimum kr.395,- uavhengig av om problemet lar seg løse eller ikke, Utover dette koster tjenesten kr.395,- per påbegynte halvtime.

Dette gjør du:

Last ned TeamViewer og start filen (link nederst). Et sted på skjermen vil du få spørsmål om å lagre filen. Velg å lagre filen på ditt skrivebord. Når filen er lagret, åpner du den for å få opp passordet som vi trenger for å koble oss til din maskin.

Last ned TeamViewer her

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen på våre nettsider. Les vår personvernerklæring for mer informasjon.

Jeg godtar