Mange velger å handle PC-er på nettet, mens andre foretrekker store elektrokjeder.

Hva kan i så fall Harddisk tilby som man ikke får andre steder?

Harddisk har i dag avdelinger på Sartor og Lagunen. Her treffer du blide og dyktige medarbeidere med kunnskap om datamaskiner.

Skal du kjøpe en bærbar PC har vi til enhver tid nøye utvalgte modeller i ulike prisklasser for å sikre at vi kan dekke de fleste behov. Finner du derimot ikke det du leter etter har vi hundrevis av ulike modeller vi kan skaffe fra våre leverandører som vi har i løpet av 1-3 dager.


Hva mer kan Harddisk bidra med?

Vi kan bistå med å sette opp din nye maskin og overføre filer og innhold fra din gamle PC, slik at overgangen til ny PC blir enklest mulig for deg.Vi skreddersyr de fleste stasjonære maskinene vi selger og bruksområdene er alt fra proffe arbeidsstasjoner til produksjonsmaskiner, tallknusing, programmering, lydproduksjon, videoredigering, gaming m.m.


Fordelen med skreddersydde PCer

Vi tar en gjennomgang sammen med deg og forklarer hvordan en slik maskin vil prestere for ditt bruk. Du får selvsagt valgfriheten til å komme med innspill for hvilke egenskaper maskinen skal ha. Størrelse, farge, komponenter, støydemping, glassdør, lys ++

Fordelen med disse skreddersydde maskinene er at de holder høyere kvalitet på de individuelle komponentene. Dette betyr lavere støynivå, kjøligere temperaturer og lengre levetid på komponentene.


Skulle du være uheldig, så hjelper vi deg.

Skulle man likevel være uheldig og maskinen ikke vil samarbeide så håndterer vi garantireparasjonen lokalt, noen ganger så raskt som samme dag den leveres inn på. Fabrikkproduserte maskiner derimot (ikke bygget av oss), må ofte behandles på autoriserte verksted og man er gjerne uten maskin i dager/uker.

Du kan være sikker på at når du kjøper en PC fra Harddisk så vil det være en holdbar maskin som trofast vil utføre arbeidet den er designet for.

Ønsker du å vite mer? Kontakt oss i dag, og vi vil hjelpe deg.


Harddisk Datapartner AS

Sartor Storsenter, Pb 244, 5342 Straume
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Support

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no

lukk

Harddisk Datapartner AS

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no


Fjernstyring via TeamViewer

Tjenesten faktureres med minimum kr.395,- uavhengig av om problemet lar seg løse eller ikke, Utover dette koster tjenesten kr.395,- per påbegynte halvtime.

Dette gjør du

Last ned TeamViewer og start filen (link nederst). Et sted på skjermen vil du få spørsmål om å lagre filen. Velg å lagre filen på ditt skrivebord. Når filen er lagret, åpner du den for å få opp passordet som vi trenger for å koble oss til din maskin.

Last ned TeamViewer her