Å vente på en treg datamaskin er ikke effektivt. Håndterer ikke datamaskinen arbeidsoppgaver den er ment for, er det tap av din tid og bedriftens penger. Så hva kan du gjøre?

PC til videoredigering, 3D modellering, deep learning, teknisk tegning, bildebehandling.

Å investere i produksjons-PC skreddersydd for arbeidet den skal gjøre, er som regel veldig lønnsomt og ikke minst tilfredsstillende å bruke. Bruksområder for en slik datamaskin kan være ingeniørarbeid som 3D modellering, teknisk tegning, rendering, deep learning / maskinlære, fotoredigering eller videoredigering.

Du får mye igjen for å investere i en spesialbygget PC!
Har du en datamaskin som er kraftig nok på de riktige områdene; så gjør den jobben raskere og man rekker gjerne flere oppgaver på en dag. Justeringer på en 3D-modell tar plutselig en brøkdel av tiden det ville tatt med en «ordinær» maskin. Det koster litt ekstra i innkjøp, men vil gi mye penger spart i form av et mer effektivt arbeidsverktøy.

Her leveres det 3 nye kontormaskiner. Bildet illustrerer PC fra tomt kabinett til ferdig produkt.

Harddisk spesialbygger PC-en din

En bygge-PC fra Harddisk er ikke en masseprodusert maskin som skal passe for alle. PC-ene er skreddersydd for hver enkelt kunde, hvor maskindelene som blir brukt er plukket ut for å få best mulig ytelse i programmene dere bruker.
Sammenligner man to maskiner som kjører ulik programvare; Solidworks, Adobe Premiere, Blender, Autodesk el. så er maskinene bygget med totalt forskjellige komponenter, fordi bruksområdet er forskjellig. Derfor får du mer igjen for en bygge-pc fra Harddisk.

–Gode spesifikasjoner på en datamaskin er ikke en garanti for at den er effektiv til ditt bruk. Vi garanterer at maskinen fungerer optimalt, og vi setter høye krav til hvilke belastninger maskinen din skal tåle, sier Julian Hag i Harddisk. Julian er blant flere eksperter i Harddisk som har mange års erfaring og solid kunnskap om datamaskiner for industri, produksjon og grafiske oppgaver.
–Som regel har man ingen forutsetning for å vite hva de trenger i en PC. Du vet gjerne bare hvilket program du skal bruke, og hva den skal brukes til; så da er det vår oppgave å avdekke behovet. –Vi sørger for at du får en datamaskin som tåler den belastningen som kreves, og at datamaskinen er optimal for den jobben som skal utføres, sier han. –Det blir også tatt høyde for at bruken endres over tid, så PC-ene blir bygget med mulighet for oppgradering, når det gjelder minne, lagring, med mer.

Spesialtilpassing av datamaskiner kan være så mangt. En PC for lydproduksjon må eksempelvis være en svært stillegående PC, gjerne helt lydløs, da kan alternativet være å bygge en vannkjølt, støydempet PC.

Prisen på en produksjons-PC

Prisen varierer etter bruksområde og hvor kraftig/rask maskinen skal være til sitt bruk, men for å gi et lite innblikk, har vi satt opp noen gjennomsnittspriser:

  • En enkel kontormaskin som er stillegående og rask, feks til regnskapskontor, mediebyrå eller andre administrative oppgaver kan koste rundt 10.000kr.
  • En rimelig ingeniør-PC for teknisk tegning som Autodesk eller Solidworks kan koste rundt 15-20.000kr
  • En kraftig PC til videoredigering i Adobe Premiere kan koste rundt 30-50.000kr
  • Et beist av en maskin til heftig 3D-modellering i Blender eller til deep learning kan koste i overkant av 100.000kr.

Her er det selvfølgelig rom for å øke og senke budsjett på alle maskinene, alt etter hvilke krav man har.

Leasing av IT utstyr

Bruk gjerne likviditeten til andre ting enn datautstyr. Leasing av IT utstyr kan lønne seg. Med leasing sprer du kostnadene over en lengre periode til en lav rente, slik at du likevel kan gå for det beste utstyret (med en gang) for å utføre jobben. Resultatene kommer raskt i form av forbedret effektivitet.

Frakt til hele verden

Vi har sendt maskiner til Finnmark, Oslo, Stavanger, Bergen, Jan Mayen, Kanariøyene etc.

Send inn forespørsel på PC her 🙂


Harddisk Datapartner AS

Sartor Storsenter, Pb 244, 5342 Straume
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Support

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no

lukk

Harddisk Datapartner AS

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no


Fjernstyring via TeamViewer

Tjenesten faktureres med minimum kr.395,- uavhengig av om problemet lar seg løse eller ikke, Utover dette koster tjenesten kr.395,- per påbegynte halvtime.

Dette gjør du:

Last ned TeamViewer og start filen (link nederst). Et sted på skjermen vil du få spørsmål om å lagre filen. Velg å lagre filen på ditt skrivebord. Når filen er lagret, åpner du den for å få opp passordet som vi trenger for å koble oss til din maskin.

Last ned TeamViewer her