Ekstrahjelp søkes til butikkene våre

Vi har en ledig deltid/ekstrahjelpstilling til butikkene våre. Vi ser etter en pratsom dataekspert som kan hjelpe til når det trengs i butikkene våre. Det vil være muligheter for faste helgevakter. I tillegg ønsker vi at du kan bistå i hverdagene - på dag og kveld - ved sykdom, ferie eller dersom det er en travel uke. Ekstrahjelper som sier ja til mange vakter har historisk sett hatt mulighet til å jobbe opp mot 50% i snitt pr år (dette kan dog variere vesentlig fra år til år og sesong til sesong).

Harddisk er stolt over å ha et særdeles godt arbeidsmiljø - der man har frihet og ansvar i hverdagen og alltid en dyktig kollega å rådføre seg med. Vi er genuint interesserte i kundene våre og ønsker at de skal få gode råd fra smilende, hyggelige og profesjonelle ansatte.

Hva ønsker vi fra deg? :)

Du må være minst 18år og ha god datakompetanse (på utstyr vi selger i butikkene). Det er en stor fordel dersom du kan reparere mobiltelefoner og datamaskiner i tillegg. Jo flere ekspertiser du har - jo mer arbeid vil vi kunne tilby. Vi vil også vurdere telefonreparatører med datakunnskap.

Det er viktig at du klarer å samhandle med kundene på en god måte, muntlig og skriftlig. Kundene skal føle seg bedre når de forlater butikken enn da de kom inn - uansett om de bare har et spørsmål, kjøper noe eller ønsker å returnere et produkt.

Hva gjør du på jobb?

Arbeidet vil i stor grad bestå av å selge datautstyr, hjelpe kunder, reparere mobiltelefoner og mindre problemer med bærbare maskiner. I tillegg vil det være mye forefallende arbeid som skal gjøres - vasking av butikken (gulv, hyller, vinduer), sette opp utstillinger, søppelhåndtering, varemottak o.l som hører med i en butikkhverdag.

Det er ingen krav til utdanning. Vi tenker at personlig egnethet, opparbeidet kompetanse, empati og positivitet er viktigere.

Hvordan søke?

Synes du dette høres interessant ut - så send oss en beskrivende søknad som forklarer hvorfor nettopp du passer inn hos oss og hva dine kvalifikasjoner er i tillegg til en CV med bilde.

Det er lurt å besvare følgende i søknaden:

  • Kan du jobbe på dagtid, kveldstid og helg?
  • Kan du mye om dataproduktene som vi selger i dag?
  • Kan du skru på mobiltelefoner (knust skjerm etc)?
  • Kan du reparere/bygge datamaskiner?

Søknader sendes til: jobb@harddisk.no

Alle søknader blir besvart når intervjurundene starter.


Harddisk Datapartner AS

Sartor Storsenter, Pb 244, 5342 Straume
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Support

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no

lukk

Harddisk Datapartner AS

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no


Fjernstyring via TeamViewer

Tjenesten faktureres med minimum kr.395,- uavhengig av om problemet lar seg løse eller ikke, Utover dette koster tjenesten kr.395,- per påbegynte halvtime.

Dette gjør du:

Last ned TeamViewer og start filen (link nederst). Et sted på skjermen vil du få spørsmål om å lagre filen. Velg å lagre filen på ditt skrivebord. Når filen er lagret, åpner du den for å få opp passordet som vi trenger for å koble oss til din maskin.

Last ned TeamViewer her