Slik kan du bevare gamle filmminner.

Videokassetter er ikke lengre i bruk. Det produseres ikke da dette er et gammelt format, og skulle man være uheldig å ødelegge de - er det ikke så lett å få de reparert.

Det er mange som har utallige av disse filmene oppbevart uten å helt vite hva man skal gjøre med dem, for minnene ønsker man selvsagt å beholde. Så hva kan du gjøre for å bevare private opptak av konfirmasjon, bryllup og da barna var små?

Har du mange VHS filmer som du har samlet opp gjennom årene?

Vi kan hjelpe deg med å bevare minnene dine. Analoge videofilmer kan gjøres om digitalt. Vi i Harddisk har det utstyret som trengs for å hjelpe deg med å få overført alle gamle videokassetter til en ekstern harddisk.

Formatene vi kan gjøre om er: VIDEO8/HI8, VHSC, VHS, og miniDV.En times filmopptak trenger ca 3-5 GB lagringsplass på en harddisk.Dette er en tidkrevende prosess, så vi regner ca 1-2 ukers leveringstid.Prisen ligger på ca 250-350kr pr kassett ved innlevering av flere kassetter, prisen går ned pr kassett når antallet øker.

Kontakt oss gjerne på kontakt@harddisk.no eller i våre butikker for å levere inn gamle videokassetter.


Harddisk Datapartner AS

Sartor Storsenter, Pb 244, 5342 Straume
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Support

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no

lukk

Harddisk Datapartner AS

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no


Fjernstyring via TeamViewer

Tjenesten faktureres med minimum kr.395,- uavhengig av om problemet lar seg løse eller ikke, Utover dette koster tjenesten kr.395,- per påbegynte halvtime.

Dette gjør du

Last ned TeamViewer og start filen (link nederst). Et sted på skjermen vil du få spørsmål om å lagre filen. Velg å lagre filen på ditt skrivebord. Når filen er lagret, åpner du den for å få opp passordet som vi trenger for å koble oss til din maskin.

Last ned TeamViewer her