Nå har endelig CableMod produkter gjort sin entré i Norge. Lenge har kunder ønsket gode, rimelige og ikke minst estetisk imponerende løsninger for sine datamaskiner og strømforsyninger. CableMod er den ledende aktøren i verdensmarkedet på spesiallagede kabler, og er nå solgt eksklusivt hos oss i Harddisk.

Hvorfor CableMod?

CableMod sine produkter er kabelstrømper av stoff eller PET, ellers kalt «sleeve». Disse strømpene dras over hver individuelle kabel som kommer fra strømforsyningen i datamaskinen og gir et utrolig stilrent utseende. CableMod en unik estetikk som få andre kan gjenspeile, uten bruk av krympestrømper.

Kablene kommer i mange forskjellige farger, både rene enkle farger og flerfargede sett.

De fulle kabelkittene er laget for å bytte ut kablene som følger med strømforsyningen fra produsenten. Med et slikt kitt får man byttet ut alle kablene med individuelle «sleeved» kabler. CableMod støtter en stor mengde forskjellige strømforsyninger, blandt annet Corsair, EVGA, Be Quiet!, Seasonic og mye mer.

Hvem er disse produktene for?

Alle og enhver selvfølgelig! Med disse spennende produktene fra CableMod kan man gi nytt liv i en ellers traust datamaskin, gjøre sitt «high-end» prosjekt det ekstra lille for en ren og fargesprakende estetikk, eller rett og slett lyse opp hverdagen. Har du et kabinett med vindu og vil ha det lille ekstra? Ta gjerne turen innom en av våre butikker, eller besøk webshoppen.

Utvidelseskitt

CableMod har både utvidelseskitt samt fulle kabelkitt. Utvidelseskittene kan brukes på alle strømforsyninger ved å plugge fast på endene av kablene som følger med strømforsyningen, og gir et flott resultat. CableMod har også vært så hyggelige å lagt ved kabelklammer i enhver pakke, disse rydder opp i kabelrot og gir et enda bedre utseende.

Fargesprak!

I tillegg til å støtte de fleste strømforsyninger, tilbyr CableMod også en mengde forskjellige farger på alle deres utvidelseskitt, fulle kabelkitt, SATA kabler og mye, mye mer. Via deres egne ModMesh kabelstrømper av PET materiale får man et resultat som ikke ligner noe annet. Harddisk har tatt inn blant annet svart, karbon, blodrød, hvit og blå i diverse variasjoner for både utvidelseskitt og fulle kabelkitt.

Mer enn bare kabler

Det ender ikke bare med kabler for CableMod produkter. De beste LED-stripene på markedet er også laget av CableMod. Både magnetiske, individuelt-styrte lysdioder per stripe, fulle kitt og selv «hybrid» LED-striper; der man får to sett lysdioder langs hele stripen, og supplerer med både fult RGB spektrum samt hvit eller UV.

Det ender ikke bare med kabler for CableMod produkter.

Fullverdige strømper for «AIO»

Som Norges første og eneste leverandør av CableMod produkter har vi også den eksklusive mulighet til å tilby CableMods nyeste produkt; fullverdige strømper for «AIO», eller alt-i-ett vannkjøling for både prosessor og skjermkort. Disse legger man utenpå slangene som går mellom vannkjølingsblokken og radiatoren, og kommer i en god variasjon av forskjellige farger.Harddisk Datapartner AS

Sartor Storsenter, Pb 244, 5342 Straume
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Support

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no

lukk

Harddisk Datapartner AS

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no


Fjernstyring via TeamViewer

Tjenesten faktureres med minimum kr.395,- uavhengig av om problemet lar seg løse eller ikke, Utover dette koster tjenesten kr.395,- per påbegynte halvtime.

Dette gjør du

Last ned TeamViewer og start filen (link nederst). Et sted på skjermen vil du få spørsmål om å lagre filen. Velg å lagre filen på ditt skrivebord. Når filen er lagret, åpner du den for å få opp passordet som vi trenger for å koble oss til din maskin.

Last ned TeamViewer her