Microsoft 365 er en bedriftsløsning med kjente Officeverktøy som bedrifter benytter seg av i hverdagen: Word, Excel, Power Point, Outlook, men også andre verktøy er tilgjengelig i pakken som kan hjelpe til med å effektivisere informasjonsflyten i bedriften, som feks populære Teams.

Microsoft 365 (M365) er skybasert. Dette betyr at epost, dokumenter, bilder og all annen informasjon ligger tilgjengelig på en server hos Microsoft og kan derfor brukes på hvilken som helst enhet (mobil/PC etc). Bedriften blir mer fleksibel, og man jobber mer effektivt.

Premium-versjonen av Teams, som er inkludert i Microsoft 365 Business Standard, omfatter møteopptak, telefonsamtaler, telefonkonferanser, 1 TB fillagring per bruker og mye mer. Engangskjøp for én enhet, fungerer for Mac, iOS og Android med teknisk støtte.**

Priser fra 119 bruker/måned.

Kontakt oss for veiledning og kjøp.

Erlend ValskogSalgsansvarlig Bedriftsløsningererlend@harddisk.notlf 480 38 794Harddisk Datapartner AS

Microsoft Office Home & Business 2019 inneholder de mest vanlige kontorprogrammene, Word, Excel, PowerPoint og Outlook.

Gratisversjonen av Microsoft Teams har funksjoner som gratis chatting og søkeapp, møteplanlegging, 2 GB fillagring per bruker og gjestetilgang. Du kan registrere deg for gratis Teams her. Ett års abonnement for én person, fungerer for Windows, Mac, iOS og Android med døgnkontinuerlig teknisk støtte (chat eller telefon).


Harddisk Datapartner AS

Sartor Storsenter, Pb 244, 5342 Straume
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Support

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no

lukk

Harddisk Datapartner AS

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no


Fjernstyring via TeamViewer

Tjenesten faktureres med minimum kr.395,- uavhengig av om problemet lar seg løse eller ikke, Utover dette koster tjenesten kr.395,- per påbegynte halvtime.

Dette gjør du

Last ned TeamViewer og start filen (link nederst). Et sted på skjermen vil du få spørsmål om å lagre filen. Velg å lagre filen på ditt skrivebord. Når filen er lagret, åpner du den for å få opp passordet som vi trenger for å koble oss til din maskin.

Last ned TeamViewer her