Koble til PC og skjerm med ett klikk

Endelig finnes det en løsning på kabelrot og vanskeligheter med å koble PCer til på møterommet. BenQ Instashow gir trådløs overføring av lyd og bilde med bare ett klikk. Og det virker hver gang!

Husker du da man dro lange kabler over møteromsbordet og knotet med å få PCen til å vise bildet på skjermen? Eller gjør du det enda? - den tiden er forbi!

– Denne løsningen er så enkel å bruke at du omtrent kan sette i gang uten noen form for opplæring, sier Erlend - møteromseksperten i Harddisk. – Vi er omtrent ikke ferdig med monteringen før kunden vet hvordan det kan brukes. Det tar 2 minutter å demonstrere, sier han.

Fornøyde kunder

Erlend vet hva han snakker om, han monterer mange møterom hvert eneste år og har sett med egne øyne hvor mye bedre hverdagen blir på møterommet med trådløs overføring. Møterommet blir mer ryddig, fungerer bedre og uttrykker til gjestene at bedriften er fremoverlent som tar i bruk teknologi som effektiviserer hverdagen.

–– Vi fikk en telefon fra IT-avdelingen til en større bedrift hvor vi hadde montert trådløs møteromsløsning, de ville bare takke oss; nå kunne de endelig konsentrere seg om IT-driften og ikke løpe opp og ned fra møterommet for å koble datamaskiner til møteromskjermen. Det var en tilbakemelding som understreker hvor bra dette fungerer.

Instashow fungerer med utstyret du har fra før

I 99% av tilfellene så vil denne løsningen fungerer med det du har fra før av møteromskjerm, prosjektor, PC og Mac. Vi anbefaler at du i tillegg til Instashowen har et oppdatert sett med adaptere og overganger slik at du enkelt kan koble til gamle og nye maskiner - nesten uavhengig av hvilken utgang de har på sin maskin.

Dette følger med

  • 2 stk sendere til PC/Mac
  • 1 stk mottaker som kobles til skjerm
  • 1 stk praktisk oppbevaring for begge sendere
  • Monteringsutstyr til mottakeren
  • Strømkabler, ekstra kabler og bruksanvisning

PS. Du kan kjøpe flere sendere (inntil 16 stk) dersom du ønsker mer enn 2 stk tilgjengelig.

Montering og opplæring

Det er veldig enkelt å montere Instashow, så noen gjør dette selv - mens andre ønsker at vi kommer ut med enhetene og monterer dette pent på plass, det gjør vi for kun 3990kr. Samtidig gir vi opplæring i hvordan løsningen fungerer. Opplæringen tar bare 2 minutter, men ofte får vi også spørsmål om andre møteromsløsninger eller andre IT-utfordringer når vi først er der - det tar vi selvsagt høyde for 😊

Pris og kjøp

📞 Kontakt oss her hvis du vil ha en demonstrasjon av produktet.

🛒 Ønsker du å bestille Instashow direkte så kan du klikke her


Harddisk Datapartner AS

Sartor Storsenter, Pb 244, 5342 Straume
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Support

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no

lukk

Harddisk Datapartner AS

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no


Fjernstyring via TeamViewer

Tjenesten faktureres med minimum kr.395,- uavhengig av om problemet lar seg løse eller ikke, Utover dette koster tjenesten kr.395,- per påbegynte halvtime.

Dette gjør du

Last ned TeamViewer og start filen (link nederst). Et sted på skjermen vil du få spørsmål om å lagre filen. Velg å lagre filen på ditt skrivebord. Når filen er lagret, åpner du den for å få opp passordet som vi trenger for å koble oss til din maskin.

Last ned TeamViewer her