Se hvordan stolen fungerer

iiglo Link kontorstol har høy byggekvalitet og god komfort. Den kan tilpasses folk flest og er perfekt for lange arbeidsdager. Kontorstolen passer perfekt til bruk enten hjemme eller på kontoret. Den har pustende materiale, og er enkel å rengjøre.

Få tak i Link kontorstol i vår nettbutikk, med klikk og hent, eller få den sendt hjem til deg. I databutikkene på Sartor Storsenter og Lagunen Storsenter kan du prøvesitte den.

Mange justeringsmuligheter for perfekt sittestilling

For ekstra komfort hører det til en nakke- og ryggpute som er enkel å ta av, dersom en ønsker det.Med 4D-armlener finner du garantert en god og ergonomisk sittestilling. Du kan justere høyden opp eller ned, fremover, bakover, sideveis, eller skrått innover eller utover.Kontorsolen har en ryggstøtte som kan justeres trinnløs. Velg din ryggstilling og lås ryggstøtten på plass.


Harddisk Datapartner AS

Sartor Storsenter, Pb 244, 5342 Straume
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Support

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no

lukk

Harddisk Datapartner AS

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no


Fjernstyring via TeamViewer

Tjenesten faktureres med minimum kr.395,- uavhengig av om problemet lar seg løse eller ikke, Utover dette koster tjenesten kr.395,- per påbegynte halvtime.

Dette gjør du

Last ned TeamViewer og start filen (link nederst). Et sted på skjermen vil du få spørsmål om å lagre filen. Velg å lagre filen på ditt skrivebord. Når filen er lagret, åpner du den for å få opp passordet som vi trenger for å koble oss til din maskin.

Last ned TeamViewer her