Grunnleggende IT-sikkerhetspakker

Alle bedrifter bør ha noen grunnleggende sikkerhetstiltak på plass. Vi forenkler det hele med sikkerhetspakker som gir mye for pengene, sparer dere for tid og ikke minst forbedrer nattesøvnen (ikke klinisk testet 😉).

Det beste av alt er at det koster ikke mer enn et mobilabonnement!

Tilleggstjenester

Sikkerhetspakkene beskytter brukerne på en god måte, derav også bedriften - ettersom de fleste kritiske angrep skjer via en ansatt som blir lurt til å trykke på en link, åpne et vedlegg etc.
Tilleggstjenestene hjelper bedriften å få bedre kontroll og beskyttelse mot utenforstående trusler.

Forklaring på innholdet pakkene

 • Fjernstyringsmulighet
  Et lite program på maskinen som gjør det enkelt og trygt for deg å gi en IT-tekniker tilgang til din maskin for å hjelpe til med problemer som har oppstått.
 • PC-overvåking
  Et lite program på maskinen som passer på PCen og varsler tekniker ved feil på datamaskinen, feks ved ved full harddisk eller kritiske feil som bør rettes for å hindre ytterligere skade på maskinen.
 • Antivirus
  Beskyttelse mot ondsinnet programvare som kommer via nettsider, filer, minnepenner, epost og vedlegg. Premium og Proff-variantene er smartere og mer funksjonsrike.
 • Spamfilter
  Dedikert filter for å redusere plagsom reklame og skadelige eposter. Premium og Proff-variantene er smartere, mer funksjonsrike og kan tilpasses i større grad.
 • Microsoft 365
  Inneholder alle Office-program (Excel, Word, PowerPoint, Outlook etc), Teams chat og videomøter, Sharepoint m.m. Premium inkluderer bedre sikkerhetsløsninger.
 • Microsoft 365 supportavtale
  Opprettelse av nye eposter, brukere, glemte passord, regler og mappestruktur for effektiv epostarbeid, justering av spamfilter ++ er inkludert.
 • Passord Manager
  Program som holder kontroll på alle dine passord, lagrer disse trygt og gir deg beskjed dersom en nettside du har konto på blir hacket eller du har samme passord flere steder. Ved administrering sentralt kan man sette opp at ansatte ikke har tilgang til passordene, men blir autentisert for innlogging på utvalgte nettsider.
 • Mobilbeskyttelse
  Sikkerhetsprogram og antivirus til mobiltelefonen slik at den er like trygg å bruke som PCen. Dette er særdeles viktig for personer med tilgang til sensitiv informasjon via mobil.
 • Full backup av PC
  Automatisk backup av alt viktig på PCen; dokumenter, bilder, video, mapper og databaser. Inntil 100GB lagringsplass pr bruker.
 • Phishingvern
  91% av datainnbrudd skjer via falske eposter, kalt phishing. Phishingvern sender ut konstruerte, falske eposter og registrerer hvor mange som “går fem på” ved åpning av vedlegg og linker i eposter. Det gjennomføres også en sikkerhetstest i ettertid.
Espen Søderstrøm Kontaktperson
Profilbilde av Espen Søderstrøm

Espen Søderstrøm

Daglig leder

Espen Søderstrøm

Tlf: 995 79 443
espen@harddisk.no


Grunnleggeren av Harddisk. Limet som holder bitene på plass. Mange karmapoeng. Pedagogen i barnehagen, diplomaten i møtet. Tidsoptimist av de sjeldne. 2 barn, utdannet pizzabud og akropilot på fritiden 🛩️

Kontaktperson

Espen Søderstrøm er daglig leder og vår kontaktperson. Tilgjengelig innen ordinær arbeidstid.

mer informasjon

Espen Søderstrøm

Espen Søderstrøm

Daglig leder

Harddisk Datapartner AS

Sartor Storsenter, Pb 244, 5342 Straume
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Support

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no

lukk

Harddisk Datapartner AS

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no


Fjernstyring via TeamViewer

Tjenesten faktureres med minimum kr.395,- uavhengig av om problemet lar seg løse eller ikke, Utover dette koster tjenesten kr.395,- per påbegynte halvtime.

Dette gjør du:

Last ned TeamViewer og start filen (link nederst). Et sted på skjermen vil du få spørsmål om å lagre filen. Velg å lagre filen på ditt skrivebord. Når filen er lagret, åpner du den for å få opp passordet som vi trenger for å koble oss til din maskin.

Last ned TeamViewer her