Perfekte løsninger for bedriften

Et dedikert kontaktpunkt for å håndtere IT-drift, servere, nettverksdrift, innkjøp av datautstyr, PC- og mobilreparasjoner, møterom og alt annet av digitale tjenester. Høres ikke det enkelt ut?

IT og data generelt handler om effektivisering, så vi må tilpasse oss hvordan dere ønsker å jobbe. Vi kan være IT-ansvarlig eller en rådgiver. Vi kan holde oversikt og kontroll over løsninger, utstyr og kostnader. Din dedikerte tekniker vil kjenne arbeidsflyten og løsningene deres slik at vi kan komme med gode råd tilpasset deres bedrift.

Et kontaktpunkt for alt data og mobil

For å være den mest allsidige databedriften så trenger man breddekunnskap. Gjennom 15 år vi har opparbeidet oss en unik totalleverandørkompetanse:

  • IT-drift, bedriftsløsninger
  • Databutikker og webshop
  • PC- og mobilverksted
  • Møterom og skjermløsninger
  • Nettsider og synlighet på nett
  • Bygge-PC til produksjon og spilling
  • Mobilløsninger
  • En god dose kundeservice

Vår pakkeløsning

Alt digitalt kan vi levere

Vi er tre selskap som jobber tett sammen for å levere hele spekteret av digitale tjenester og utstyr. Skal du ha deg en ny hjemmeside? Trenger du film, foto eller hjelp til sosiale medier? Eller er du fortvilet og trenger datahjelp?

Uansett hva du måtte trenger av digitale tjenester, så kan du ringe din dedikerte kontaktperson og vedkommende organiserer resten for deg!

Kontakt oss dersom dette høres interessant ut

Harddisk Datapartner AS

Sartor Storsenter, Pb 244, 5342 Straume
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Support

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no

lukk

Harddisk Datapartner AS

Tlf: 535 00 532
kontakt@harddisk.no


Fjernstyring via TeamViewer

Tjenesten faktureres med minimum kr.395,- uavhengig av om problemet lar seg løse eller ikke, Utover dette koster tjenesten kr.395,- per påbegynte halvtime.

Dette gjør du

Last ned TeamViewer og start filen (link nederst). Et sted på skjermen vil du få spørsmål om å lagre filen. Velg å lagre filen på ditt skrivebord. Når filen er lagret, åpner du den for å få opp passordet som vi trenger for å koble oss til din maskin.

Last ned TeamViewer her